In hetzelfde schuitje..

Je zou verwachten dat de lente staat voor nieuw leven en nieuwe energie. In veel gevallen is dat ook zo, maar dit online magazine vond toch echt zijn oorsprong vorig jaar september, in de herfst. Alle puzzelstukjes vielen destijds op hun plaats en ontstond er ruimte voor nieuwe ambities en ideeën. Zo onstuimig als de herfst kan zijn, zo hartstochtelijk, enthousiast en ongecoördineerd waren onze plannen. Maar hoe dichter de lente weer in het vizier kwam hoe opgeruimder en duidelijker alles voor ons werd. Alle ruis werd minder, de wensen helderder. De plannen zijn werkelijkheid geworden en zie hier het resultaat!  Laat de zomer, de tijd van grote groei, maar komen;-). Wij zijn klaar voor een avontuur!

Een avontuur waar wij vroeger wel eens over droomden. De vorm was alleen anders. Wisten wij veel wat ons nog allemaal te wachten stond toen onze vriendschap begon en welke ‘life changing’ gebeurtenissen op ons pad zouden komen. Werk, liefde, kinderen, buitenland en één scheiding. Gebeurtenissen waarin wij elkaar bleven steunen, door dik en dun. De verbinding vonden we in humor. Hoe zwart sommige momenten ook waren, we bleven lachen óm maar vooral ook mét elkaar. En om onszelf natuurlijk. Uit diepe dalen en ellende ontstaan heel vaak weer mooie nieuwe dingen en er komt weer plek voor de lente en de zon. Het zorgt voor groei en verbinding, mits je reflecteert en het toelaat. Zo ook bij ons.

De jaren, onze persoonlijke groei, ervaringen en onze vriendschap hebben ons nieuwe inzichten gegeven en nieuwe ideeën. Single Stories. Hét online magazine voor single moms & dads. Schrijven kan opruimen in je hoofd, emoties en gedachtes op de juiste plek zetten. Aan de andere kant kan het geschreven woord ook voor structuur zorgen. Het lezen van herkenbare verhalen kan je doen beseffen dat er velen met jou in hetzelfde schuitje zitten. We hopen dat je met plezier de verhalen leest die jou aanspreken en dat je er kracht uit kan halen!

Josine & Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *