Angéla

Wonderfull time

“It’s the most wonderfull time of the year…” Zegt het liedje dan hè. Ik niet hoor. Niet dat ik per definitie ‘tegen’ deze tijd van het jaar ben. Integendeel, het brengt ook een hoop gezelligheid met zich mee.

Zomerkriebels

As we speak is het Augustus. We hebben net een hittegolf achter de rug en ik zit met smart te wachten tot mijn schatten zich later deze week weer bij mij gaan voegen, na een vakantie bij hun vader.

Chinese muur

Met enige regelmaat krijg ik de vraag of ik alweer aan het daten ben, of er al een nieuwe liefde op mijn pad is gekomen en of ik er überhaupt voor open sta. The answer is always the same: NEE!

Tijd

Als ik dit schrijf is het inmiddels alweer eind oktober, bijna 12 maanden nadat mijn laatste relatie sneuvelde. Wat is er in die 12 maanden toch onwijs veel gebeurd. Soms teveel om te kunnen bevatten en te kunnen verwerken. In mijn hoofd dan. Wonderbaarlijk genoeg gebeurt dat wel. Laat ik

Zit je dan..

Ik heb een ontzettend bewogen periode achter de rug en zit er deels nog middenin. Ik heb namelijk voor de tweede keer (seriously, geen grap) een scheiding achter de rug. Dit keer geen huwelijk of geregistreerd partnerschap.