Single Stories

Je bent uit elkaar, bewust single parent of degene van wie je houdt is er niet meer. Situaties waarin je te maken krijgt met een heleboel vragen, emoties, vooroordelen en goedbedoelde adviezen. Tegelijkertijd moet je met de situatie leren dealen. Hoe dan ook!

Soms voelt het of je daar alleen in staat, alsof je de enige bent die in deze situatie zit. En dat is waar SingleStories je raakt. Je bent niet alleen. Er zijn zóveel verhalen te vertellen. In dit magazine hebben al deze verhalen één ding gemeen. Ze zijn ván of vóór single moms & dads. Het gaat hier om herkenning, inspiratie en houvast.

Schrijven lucht op, het kan je helpen met het verwerken van heftige emoties en jezelf laten inzien hoezeer je bent gegroeid. Naast luchtige onderwerpen raken we serieuze en lastig te bespreken issues aan. Er mag zeker gelachen worden tijdens het lezen, daar worden we allemaal blij van. Én een beetje zelfspot, daar zijn we niet vies van. Uit diepe dalen en pijnlijke situaties komen heel vaak weer mooie nieuwe dingen op je pad. Het zorgt voor groei en verbinding, mits je reflecteert en het toelaat. We hopen dat je er wat aan hebt en dat je er kracht uit kan halen!

Wil jij ook jouw Single Stories delen vul dan hier het contactformulier in.

PS: Wij staan altijd open voor feedback. Dus we horen graag wat we kunnen verbeteren of waar je juist heel blij van wordt. Tips & Tricks zijn welkom, so SHOOT.