Anouk

De nieuwe ik

Anouk had haar nieuwe leven ‘vol aangezet’ en genoot van alles wat zij in de snelkookpan had gestopt. Dat zij heel hard aan het wegrennen was voor de realiteit, dat besef kwam maar langzaam binnen.

Pak de regie

Waar begin je? Wat kun je doen? Waar kan je überhaupt nog regie pakken als je hele leven ineens als een kaartenhuis in elkaar stort? Ik stond letterlijk in de overlevingsstand die eerste maanden. Als een leeuwin verzorgde ik mijn drie kleine welpjes en alles moest daarvoor wijken. Dat ik

Het spijt me zo

De kinderen, onze lieve kleine onschuldige meisjes van toen 3, 6 & 7 jaar oud. Hoe onbezorgd was hun leven, hoe liefdevol ons gezin, hoe gelukkig zou de toekomst worden met ons vijven. Het is ze in 3 weken tijd ontnomen. In Frankrijk voelden ze de spanning, kregen ze de

Het lijkt me beter dat je gaat

Drie weken later, 19 augustus 2018 vertrok hij uit ons huis. Zonder slag of stoot, zonder weerstand, zonder te vechten, zonder zich te realiseren dat hij nooit meer terug zou komen.

Had ik maar nooit..

‘Ben jij te ver aan het gaan met iemand’? Dat was mijn vraag in de nacht van 27 op 28 juli 2018. Zomaar een vraag, gebaseerd op een vaag onderbuikgevoel.