Storytellers

Moeder van twee. Naast een bijna fulltime baan probeer ik mijn hart te volgen en dromen na te jagen. Ik gebruik liever het woord ‘alleenstaand’ of ‘single’ niet, omdat het in mijn optiek stigmatiserend werkt en niet relevant is/zou moeten zijn. Met het boek ’Solve for Happy’ onder mijn arm, houd ik me bezig met thema’s als zelfbewustzijn, spiritualiteit, rechtvaardigheid, inclusiviteit. Motto: volg je hart/je talent zodat je jezelf in dienst kan stellen voor de maatschappij.

Ik ben single mummy van mini-me Billy.                       Geloof in Pippi Langkous. Verzamel herinneringen. Poog grenzen te bewaren, en mijn geduld. Vind een heleboel, het geluk zo verschrikkelijk kwetsbaar, en opvoeden knap ingewikkeld. Doe het met liefde, en een vleug zelfspot.

Ik ben single moeder (44) van twee meiden. Ik ben Burn-out en Stress Specialist. Ik combineer beweging in de natuur met psycho-motorische oefeningen en therapie. Met mijn werkwijze begeleid ik mensen met stress en burn-out naar persoonlijke groei- en ontwikkeling. Met een tikkeltje spiritualiteit en een gezonde dosis humor.

Sinds 2015 ben ik een single mom van drie kindjes. Mijn beste bende van ellende. Er gebeurt een hoop maar zeker niet alleen maar ellende. Wel is het bijna altijd één grote chaos. Door het op te schrijven wordt mijn chaos overzichtelijk en kan ik mijn gevoelens, gebeurtenissen en gedachtes als single mom beter een plek geven. Het geeft mij energie als anderen daar herkenning in vinden!

Ik ben inmiddels ervaren single mom. Ik woon in het fijnste stukje van het Groene Hart voor 50% van mijn tijd samen met mijn heerlijke drietal. Ik verdien mijn centen als expert en coach op het vlak van de non-verbale communicatie en heb daarnaast nog een eigenaardigheid: ik MOET schrijven. Dat doe ik met veel hart en vaak een dikke knipoog.

Met zekerheid durf ik te stellen dat we naast gezondheid en veiligheid, allemaal ten diepste verlangen naar geluk. Voor onszelf – en als je vader of moeder bent – ook voor je kinderen. Een relatiebreuk (scheiding) heeft hierop grote invloed. Het is mijn missie om ouders te motiveren en inspireren om in vólle potentie hun leven te leven na de scheiding, zodat zij met vertrouwen verder kunnen na de scheiding; sterk & gelukkig. In mijn werk richt ik er op om ouders ervan bewust te maken dat zij hiervoor zélf de sleutel in handen hebben en natuurlijk ook hóe zij dit voor elkaar krijgen.

Onverwachts en ongevraagd single mom van 3 fantastische meiden van 3, 6 & 8 jaar. Net 40 geworden. Mijn leven is een achtbaan, af en toe zelfs een soap met bijna elke week een cliffhanger. Wat er ook gebeurt en voorbij komt, ik probeer waardig te blijven, optimistisch te zijn, de kleine mooie dingen van het leven te zien en vooral alles stapje voor stapje aan te gaan. En dan kom ik er wel een keer, waar dat ook is ?

Trotse co-ouder. Roekeloze romanticus, Voorzichtige romancier. Spiritueel onderzoeker.

When life knocks you down, roll over and look at the stars…(en dat omrollen gaat niet altijd vanzelf of even makkelijk). Ik ben Maaike, 40 jaar en woon sinds drie jaar samen met mijn twee kinderen in een fijn, klein huisje waar we vooral en zoveel mogelijk doen wat bij ons past (tussen school en werk door ;-)). Verder loop ik hard en doe ik aan yoga.

Ik woon in het midden van het land en ben ergens halverwege de 30. Ik ben single moeder van de piemeltrilogie! Er zijn twee vaders, twee verschillende omgangsregelingen en twee doorgemaakte scheidingen. Wees welkom in mijn wereld waarin ik je met eerlijkheid, humor en imperfectie probeer mee te nemen. 

Ik ben single mom van twee pubers. Hoewel ik mijn kinderen fulltime om me heen heb, voel ik mij relaxter en vrijer in het moederschap dan ooit. Als coach & trainer werk ik op het psychologische en spirituele snijvlak. ik begeleid graag (single) moeders en vaders om hun authenticiteit, vertrouwen en kracht (terug) te vinden en bewust ouderschap te ervaren, zodat ouder en kind de relatie kunnen ervaren als een veilige en ontspannen plek om te groeien en Zijn.

Ik ben single vader van een meisje, twee jongens en ik ben pedagoog in Amsterdam. Verder vrijdenker, chaoot, optimist  en jongensachtig tot op het bot. “Het gaat er niet om of een glas halfvol of halfleeg is; het gaat erom dat je de kraan weet te vinden”.

‘It didn’t go as planned’. Met een ex in het buitenland voed ik mijn tienerdochter grotendeels alleen op in de turbulente wereld die ’t Gooi heet. Ik werk daarnaast als consultant bij overheden op interim-basis en heb een druk sociaal leven. Druk, druk, druk dus never a dull moment! En daar neem ik jullie graag in mee.

Sinds begin 2019 single mom van twee lieve meisjes. Ik ben een moeder die de boel de boel laat, maar zichzelf ook gek kan maken met alles dat moet. Ik hou zielsveel van mijn meisjes, maar ik hou ook van mijn vrijheid. Soms is het leven zwaar en keihard werken, maar ik kan ook gieren van het lachen en ga regelmatig dansend door het leven. Kom maar op!

Ik ben moeder van een dochter en een zoon en beëindigde drie jaar geleden de relatie met de vader van mijn kinderen. Samen zijn wij nu co-ouder. Daarnaast ben ik werkzaam als communicatieadviseur in de financiële wereld.

Vader van een dochter en een zoon. Tot mijn eigen stomme verbazing medio 2018 gescheiden, na huwelijk van bijna 10 jaar. Leeft het leven in een hoge versnelling. Geniet van creativiteit, humor, muziek en goede vrienden. En geniet van de geniale gedachtengangen van de kinderen. Probeert de scheiding als iets positiefs te zien, als een grote kans. Bij vlagen lukt dat fantastisch. Bij vlagen blijkt dat ook een onmogelijke opgave. Daarover schrijven doet goed!

Ik ben een sportjunk, boekenwurm en co-ouder van een prachtig ventje. Na 14 jaar relatie bleek ik als vader echt een Stampertje terwijl mijn ex meer weg heeft van juffrouw Helderder. Op werkdagen ben ik online marketeer bij een multinational. Allergisch voor Baudetjes; Lyrisch over Tesla’s, de sagrada familia, pubquizen en Annie M.G. Schmidt.

Nog niet zo lang single mom. Vanaf mijn jeugd was ik samen met de vader van mijn twee kindjes. Het liep anders dan verwacht. Of misschien ook niet. 
Ik werd verliefd. En dat deed pijn. Maar ook weer niet. Er was meer aan de hand, en er was niet meer genoeg om samen door te gaan. Ook dit is een kant van het verhaal. En die vertel ik. Omdat dingen soms anders lopen dan je zou wensen. Het leven en de liefde heb je niet altijd in de hand.