Boeken & Films

Zo kan het dus ook

Een herkenbaar en openhartig boek, wat kan helpen bij het accepteren van een scheiding. En om kracht uit te halen dat het beter wordt.

Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen

En je kinderen blij zijn dat jij het doet. Dit boek van Philippa Perry, die ook verbonden is met de The School of Life, bevat stof tot nadenken. Met humor.

Film: Marriage Story

De Marriage Story gaat over een echtscheiding waarin de Regisseur Baumbach een verhaal over de liefde vertelt. Een film die niet treurt om wat verloren is gegaan, maar gedenkt wat ooit was. De film gaat over Charlie (Adam Driver) en Nicole (Scarlett Johansson), die besloten hebben uit elkaar te gaan.

THE SUBTLE ART OF NOT GIVING A F*CK

Dit is geen zwaar zelfhulp boek waar je tegenaan hoeft te hikken om te gaan lezen of waarvoor al je moed bij elkaar moet rapen om aan jezelf te gaan werken.

LEKKER NETFLIXEN: BONUSFAMILJEN

Bonusfamiljen is een Zweedse serie over het leven van Lisa en Patrik, die een relatie en een samengesteld gezin hebben. Lisa is gescheiden van Martin met wie ze twee kinderen heeft. Patrik was getrouwd met Katja en zij hebben samen een zoon, William.

JE WORDT WEER GELUKKIG.

Je wordt weer gelukkig!… Ehhh ja hoe dan? Eveline Jurry is een super praktisch, ‘hands on’, leuk en positief mens en dat lees je terug in haar boek “Je wordt weer gelukkig”. Haar toon maakt je krachtig, het schept orde in de chaos en geeft inzicht in je scheidingsproces, bovenal: