De eerste keer sex na je ex

Nina is 41 en sinds bijna twee jaar uit elkaar met de vader van haar kinderen. Achttien jaar waren zij samen. Achttien jaar waarin de laatste jaren duidelijk werd dat hun levens niet meer bij elkaar pasten. Dat werd pijnlijk zichtbaar.

Ons gezinsleven was prima, maar de liefde was na verloop van tijd niet meer genoeg om ook elkaar blij te maken. We haalden al tijden niet meer het beste in elkaar naar boven, waardoor ik vaak een beklemmend gevoel ervaarde. Achteraf zie ik ook wel in dat tussen de lakens hetzelfde gold. Passieloos.

Mijn ex was één van mijn eerste bedpartners en visa versa. Misschien was het wel de onervarenheid van het begin, wat zich door had gevoerd in al die jaren. Het was een standaard ‘afwerkmoment’ geworden waarin ik nog lange tijd de verbinding die aan het verdwijnen was hoopte te voelen. Dat die verbinding ook in bed weg was, werd mij pas echt duidelijk toen ik een paar maanden na onze scheiding voor het eerst sex had met iemand anders. Er ging een nieuwe wereld open! Ik had me nog nooit zo begeerd gevoeld. Zo sexy, zo vrouw, zo geil.

Ik had hem al vaker zien lopen in de buurt waar ik woon. Iedere keer als ik hem tegenkwam hadden we vluchtig oogcontact maar liepen we haastig door. Tot die bewuste ochtend, waar wij in hetzelfde koffiebarretje naast elkaar belandden. “Hey, wat leuk om eindelijk eens een koffie met je te drinken”, zei hij. Ik werd rood en tegelijk voelde ik me opgewonden. Duidelijk dat we beiden al een bepaalde energie hadden gevoeld. We raakten niet uitgepraat en twee uur later zaten we ongegeneerd te zoenen. Het was nog maar elf uur, maar wij waren al opgewarmd en er meer dan klaar voor. “Get a room” grapte ik. “Ga je mee naar mij?” vroeg hij.

Daar hoefde ik niet over na te denken. Onderweg naar huis voelde ik zijn handen overal. Ik kon niet wachten. Dit was de lust en begeerte waar vriendinnen het over hadden gehad, maar ik nog nooit echt zo had ervaren. Ik werd helemaal gek van geilheid en dacht geen seconde aan mijn ex. Iets wat ik wel had verwacht. Ik was, na al die jaren, zo gewend geraakt aan zijn lichaam, dat ik gedacht had dat een nieuw lichaam heel vreemd en onwennig zou aanvoelen. Maar niets bleek minder waar. Ik kon mij helemaal laten gaan omdat deze heerlijke man mij deed voelen alsof alleen ik ertoe deed. Ik wilde hem, het liefst meteen. En dat gebeurde.

We zoenden, vielen op bed en op de grond.  Steeds heftiger. We tastten elkaars lichaam af. Geilheid, lust en verbinding zorgde voor een pure extase. Er leek niets belangrijker te zijn dan onze lichamen die elkaar vonden. Alsof ik deze man al jaren kende, durfde ik mezelf helemaal te geven. Daar op de grond dwaalde hij af naar beneden. Heel zachtjes begon hij mij te likken om het vervolgens steeds intenser te laten zijn. Orale sex was iets wat ik nauwelijks had gedaan omdat mijn ex dat niet prettig vond. Maar wat een gemis! Onze lichamen vonden zich steeds intenser en in elkaar verstrengeld. Het leek uren te duren. Ik herkende mezelf niet; ik nam de leiding en ging bovenop hem zitten totdat hij nog maar één ding wilde; hard en diep. Wat fijn om dit allemaal te voelen. Te voelen!

We hielden het niet meer, de climax van genot volgde. Geen benul van wat er nou zojuist gebeurd was, vond mijn hoofd zijn schouder en borst. Daar lagen we alsof de hele wereld er niet was. Voor mij was ineens duidelijk wat goede sex is, vol lust en verlangens.