bbb Health Boutique

bbb Health boutique is een kleinschalige sportschool voor vrouwen. Een sportschool waar je op een prettige en persoonlijke manier begeleidt wordt op verschillende vlakken. bbb zit op verschillende plekken in het land.
De eerste b – inner beauty – is het Beginpunt, immers iedere vrouw is mooi! Door gezonde voeding (eet je mooi), sporten en werken aan je leefstijl door bijvoorbeeld meditatie, yoga en mindfulness, werk je aan je innerlijke schoonheid. De middelste b – body workouts – is de spil van bbb. Het refereert vooral naar het trainen van je lichaam én de plaats waar je dat doet. Een fijne omgeving met professionele coaches, die ook coachen op voeding en leefstijl. De laatste b – lifestyle balance – maakt de cirkel rond. Een leefstijl in balans, is een leefstijl met de juiste mindset. Gezondheid voor planeet en mens. Door coaching is die leefstijl te bereiken en vol te houden. Zo haal je het mooiste uit jezelf!

En BBB is daarnaast een knipoog naar de vrouwelijke spiergroepen: buik, billen en benen. Die kun je bij bbb Health boutique op een mooie manier shapen. Het meest populaire lesje is de bbb30, waarbij buik, billen en benen worden getraind.

Kijk voor meer informatie op bbb health boutique