Lots of inspiration coaching

Lots of Inspiration is een coachingspraktijk gespecialiseerd in stress management en burn-out. Liselotte Betist helpt je met het maken van de juiste keuzes, het doorbreken van inefficiënte gewoontes en het bewust worden van je eigen valkuilen, je bouwt samen aan een duurzame manier van werken en leven waardoor je bewuster je energie gaat verdelen. Het resultaat? Je hebt de controle terug. Weer grip op je tijd, energie en het verloop van je dagen. Je wordt niet meer geleefd. Je leeft. Hoe jij dat wil.

Liselotte Betist werkt voornamelijk buiten, in een natuur- of bosrijke omgeving, waarbij zij beweging (wandelen en/of hardlopen) met psychomotorische oefeningen en gesprekstherapie combineert om haar cliënten niet alleen te laten begrijpen maar ook te laten voelen waar hun grenzen, krachten en valkuilen zitten.  Door een integrale en multidisciplinaire aanpak op 4 niveau’s (lichaam, emoties, gedrag en psyche) krijg je duidelijke inzichten en praktische instrumenten aangereikt waarmee je meer rust, balans, gezondheid, weerbaarheid, veerkracht en stressbestendigheid in je werk en leven gaat ervaren.

Een praktijkgericht programma geschikt voor korte of langdurige stress, burn-out, posttraumatische stress of overspannenheid. Direct toepasbaar en daardoor snel resultaat.

Lees hier meer